Η Crystal Clear έχοντας την τεχνογνωσία και πείρα στον καθαρισμό, έχει αναπτύξει μεθόδους για τον καθαρισμό και το γυάλισμα του κινητήρα σας. Και μαντέψτε…

Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά! Ο κινητήρας φαίνεται σαν καινούριος!

Κινητήρες παλαιού τύπου, ταλαιπωρημένοι από τις καιρικές συνθήκες ή την κακομεταχείριση και κακή συντήρηση βρωμίζουνε άσχημα. Η βρώμα που μένει πάνω μπορεί να είναι χώμα ή λάδια. Ακόμα χειρότερα μπορεί να είναι και τα δυο μαζί. Αποτέλεσμα, μαζί με τις υψηλές θερμοκρασίες που φτάνει ένας κινητήρας, να καίγονται πάνω του και να δυσκολεύει πολύ τον καθαρισμό του.

Επίσης με την περιποίηση – συντήρηση που θα δεχτεί, θα αποφευχθεί να σκουριάσουν οι μεταλλικές επιφάνειες, καθώς και οι ανωμαλίες στα ηλεκτρικά (υψηλή τάση, φις, ασφαλειοθήκες, διακόπτες, συναγερμός, μπαταρία, κ.τ.λ.), που μπορεί να προκύψουν από τη λάσπη που κατακάθεται.

Ο καθαρισμός και το γυάλισμα ενός κινητήρα είναι λοιπόν ένα όχι και τόσο εύκολο θέμα, γιατί έχει πολύ επίμονη βρώμα και το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ευάλωτο καθώς υπάρχουν ευαίσθητα ηλεκτρικά κυκλώματα στον ίδιο χώρο.
Ο καθαρισμός και το γυάλισμα του κινητήρα αφορά και τις μεταλλικές επιφάνειες αλλά και τις πλαστικές επιφάνειες. Διασφαλίζουμε την προστασία τους χωρίς ξεθωριάσματα ή χάσιμο της ελαστικότητας τους από ”κακά” χημικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

engine
engine dirty
engine clean

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!

Αποκλειστικές προσφορές, νέα και πολλά άλλα!