Crystal Clear για περιποιημένα και γυαλιστερά φανάρια

Η Crystal Clear έχει την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνει σαν καινούρια τα παλιά και κιτρινισμένα φανάρια του αυτοκινήτου σας. Τα φανάρια του αυτοκινήτου εκτός από την ομορφιά που προσδίδουν λαμβάνουν ενεργό μέρος στην ασφάλεια σας.

Σε πολλά αυτοκίνητα τα φανάρια κιτρινίζουν ύστερα από μερικά χρόνια. Το κόστος των φαναριών δεν είναι καθόλου χαμηλό και σε μερικά μοντέλα είναι απλησίαστο! Προτού προβείτε σε αγορά τους, επισκεφθείτε μας και πιθανόν να γλυτώσετε πολλά χρήματα με τη τεχνολογία για ξεθάμπωμα – κρυσταλλοποίηση φαναριών που διαθέτουμε.

Η υπηρεσία που παρέχουμε «ξεθάμπωμα – κρυσταλλοποίηση φαναριών», τα μετατρέπει σε καινούργια!

Δείτε το βίντεο

Αναβαθμίστε την ασφάλεια και την ποιότητα της οδήγησης.

Τα φανάρια του αυτοκινήτου σας ταλαιπωρούνται καθημερινά από την υψηλή θερμοκρασία κατά την χρήση τους, την θερμοκρασία και υγρασία του περιβάλλοντος και κυρίως από τις ηλιακές ακτίνες.

Τα περιποιημένα και γυαλιστερά φανάρια εκτός από την καλαισθησία που προσφέρουν στο όχημά σας, είναι η κύρια πηγή φωτισμού του οχήματός σας. Με την περιποίησή τους αναβαθμίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα της οδήγησης.

εγγραφειτε στο newsletter μασ


    εεπ, που πασ;

    Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα αριστερά, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!

    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    εεπ, που πασ;

    Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!


      ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ