Άψογη επαναφορά χρώματος!

Η Crystal Clear εξειδικεύεται από το 1986 στο γυάλισμα αυτοκινήτων, κέρωμα αυτοκινήτων, καθαρισμό και στην περιποίηση του αυτοκινήτου. Άψογη επαναφορά χρώματος καθώς και 5 χρόνια εγγύησης που μόνο η Crystal Clear εγγυάται!

Όταν πρόκειται για θραύσματα και γρατζουνιές ή για σημεία με χαραγμένη βαφή που έχουν καταστρέψει το χρώμα του αυτοκινήτου, υπάρχουν δύο επιλογές – η μία είναι η ανακατασκευή της περιοχής, ενώ η άλλη είναι να γεμίσει η περιοχή με το χρώμα του κατασκευαστή.

Η αποτελεσματική επισκευή του χρώματος, επιτρέπει στο αυτοκίνητό σας να μοιάζει με καινούριο και το προστατεύει από σκουριά και άλλες μακροπρόθεσμες βλάβες.

Δείτε το βίντεο

Επαγγελματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες ώρες

Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό μείγμα χρωμάτων και χημικών για την επιδιόρθωση των γρατζουνιών ξεχωριστά. Οι επιτόπιες επεξεργασίες μας εξαλείφουν την ανάγκη να αναμορφώσουμε ολόκληρο το σώμα του αυτοκινήτου.

Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα, και ανάλογα με την έκταση των ζημιών, μπορούμε να σας επιστρέψουμε το αυτοκίνητο πίσω μέσα σε λίγες ώρες.

εγγραφειτε στο newsletter μασ


    εεπ, που πασ;

    Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα αριστερά, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!

    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    εεπ, που πασ;

    Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!


      ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ