Δεν είναι το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ένα κρίσιμο κομμάτι του αυτοκινήτου;

Τα ελαστικά πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να μας προστατεύουν, αλλά οι ζάντες θα πρέπει επίσης να είναι σε καλή κατάσταση καθώς αναβαθμίζουν την όψη του αυτοκινήτου μας.

Οι τεχνικοί της Clear Crystal, μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την καλή εμφάνιση σας με την υπηρεσία επισκευής ζάντας που σας παρέχουμε.

Στην Crystal Clear, χρησιμοποιούμε μη-όξινα καθαριστικά τροχών και ανθεκτικά προϊόντα προστασίας, ώστε να ξέρετε ότι παίρνετε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Δείτε το βίντεο

Μόνο με τα σωστά προϊόντα και εργαλεία

Η φροντίδα της ζάντας του αυτοκινήτου, είναι εξίσου σημαντική όσο ο σωστός καθαρισμός εξωτερικά, εσωτερικά κλπ. Και δεδομένου ότι οι ζάντες λερώνονται πολύ εύκολα από τη διαβρωτική σκόνη των φρένων και τη βρώμα της ασφάλτου, είναι απαραίτητο να έχουμε τα σωστά προϊόντα και εργαλεία για να κάνουμε τέλεια τη δουλειά.

εγγραφειτε στο newsletter μασ


    εεπ, που πασ;

    Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα αριστερά, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!

    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    εεπ, που πασ;

    Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!


      ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ