Η απολύμανση με όζον είναι έως και 2000 φορές πιο αποτελεσματική

Οζόνωση ονομάζεται η επεξεργασία του αέρα με όζον, που έχει ισχυρές απολυμαντικές και αποστειρωτικές ιδιότητες χάρη στην οξειδωτική του δράση. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τη χρήση χημικών, εύφλεκτων και εκρηκτικών ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες βλάβες στην υγεία μας.

Η εφαρμογή του όζοντος σε αέρια μορφή ενδείκνυται για υγειονομικές εφαρμογές, καθώς με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εξάπλωση σε όλες τις επιφάνειες ανεξάρτητα από τη δυσκολία πρόσβασης σε αυτές, παρέχοντας αποτελεσματική απολύμανση που διαρκεί.

Επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν ότι η απολύμανση με ΌΖΟΝ είναι έως και 2000 φορές πιο αποτελεσματική από τις συμβατικές μεθόδους, στην εξουδετέρωση αλλεργιογόνων οργανισμών, μικροβίων και μούχλας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο έκθεσης στους ιούς.

Αποστείρωση επιπέδου χειρουργικού θαλάμου χωρίς χημικά με διεθνείς πιστοποιήσεις από τον αποκλειστικό διανομέα του μηχανήματος παραγωγής όζον KRAWEHL στην Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο

Η έναρξη της βακτηριοκτόνος δράσης του όζοντος ξεκινά στα πρώτα δευτερόλεπτα

Το όζον καταστρέφει την μοριακή σύνθεση η οποία είναι η βάση της δομής των οργανισμών, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται και σαν αντισηπτικό – αποστειρωτικό εξολοθρεύοντας το 99,98% των βακτηρίων της μούχλας των ακάρεων αλλά και των ιών με τρόπο φυσικό και οικολογικό.

Πλεονεκτήματα οζόνωσης:

 • Σκοτώνει βακτήρια (μαζί με τους σπόρους τους), ιούς, μούχλα και μύκητες
 • Αφαιρεί εντελώς (και όχι απλά καλύπτει) τις δυσάρεστες οσμές από τσιγάρο, ζώα, ιδρώτα, μούχλα, καθώς και οσμές κουζίνας, οσμές μετά την πυρκαγιά και οσμές παλιωμένων κτηρίων
 • Επειδή το όζον βρίσκεται σε αέρια μορφή, αυτό του επιτρέπει να εισέρχεται σε πιο δύσκολα προσβάσιμα μέρη
 • Η έναρξη της βακτηριοκτόνος δράσης του όζοντος ξεκινά στα πρώτα δευτερόλεπτα, κάτι που κάνει την απολύμανση γρήγορη και αποτελεσματική
 • Μετά την εφαρμογή, το όζον μετατρέπεται κατά 100% σε καθαρό οξυγόνο χωρίς να παραμένει κανένα υπόλειμμα όζοντος στον χώρο
εγγραφειτε στο newsletter μασ


  εεπ, που πασ;

  Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα αριστερά, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  εεπ, που πασ;

  Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!


   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ