ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δημιουργηθήκαμε το 1986 και από τότε έχουμε μια συνεχή και επιτυχή πορεία
στον χώρο που ονομάζεται «Καθαρισμός & Περιποίηση Αυτοκινήτου».

Το αυτοκίνητο είναι για πολλούς από εμάς το δεύτερο μας σπίτι
και θέλουμε όσο το δυνατόν να είναι καθαρό και όμορφο.
Δυστυχώς όμως ο απαιτούμενος χρόνος δεν είναι πάντα διαθέσιμος
όπως επίσης και τα απαραίτητα εργαλεία για τον σωστό καθαρισμό του.

Σε αυτόν λοιπόν τον τομέα φροντίδας και περιποίησης… ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Η Crystal Clear σας παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την περιποίηση του εξωτερικού χώρου του αυτοκινήτου. Παρέχουμε γυάλισμα του οχήματος σας με προϊόντα Κεραμικά -Teflon – Titanium – Krytox. Το 90% των περιπτώσεων των πελατών μας που είχαν αποφασίσει να βάψουν το αυτοκίνητο τους, μετά από την γνωριμία τους με την Crystal Clear, άλλαξαν γνώμη γλυτώνοντας πολλά χρήματα. Επαναφέρουμε έως και το 90% της αρχικής λάμψης του χρώματος του αυτοκινήτου σας, με εγγυημένη 5ετή διάρκεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την απολύμανση του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου σας είτε αυτός αποτελείται από δέρμα είτε από ύφασμα. Η Crystal Clear εξειδικεύεται από το 1986 στον καθαρισμό του αυτοκινήτου και έχει εξειδικευμένες γνώσεις περί της ευαισθησίας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του σαλονιού ενός αυτοκινήτου, καλούμαστε να διασφαλίσουμε την πλήρη υγιεινή του, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά προϊόντα με εντελώς ουδέτερο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό – γυάλισμα του κινητήρα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας, χωρίς καμία απολύτως πιθανότητα να προκληθεί ζημιά στα ηλεκτρικά μέρη και με πλήρη διασφάλιση της ελαστικότητας των καλωδίων και των λοιπών πλαστικών εξαρτημάτων. Θα δείτε τον κινητήρα του οχήματός σας και δεν θα το πιστεύετε. Η μεγάλη εμπειρία μας στον χώρο, σας διασφαλίζει απόλυτα. Ερχόμενοι στην Crystal Clear σας εγγυόμαστε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τα ελαστικά πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να μας προστατεύουν, αλλά οι ζάντες θα πρέπει επίσης να είναι σε καλή κατάσταση καθώς αναβαθμίζουν την όψη του αυτοκινήτου μας. Οι τεχνικοί της Crystal Clear, μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την καλή εμφάνιση σας με την υπηρεσία επισκευής ζάντας που σας παρέχουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ειδικευόμαστε στην κρυσταλλοποίηση των φαναριών του οχήματός σας, κάνοντας τα να κερδίσουν την χαμένη τους λάμψη και ζωντάνια. Παρακολουθούμε αδιάκοπα τις νέες τεχνολογίες, τα νέα υλικά της αγοράς γι΄αυτό και σας παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία κάνοντας τα φανάρια του οχήματός να μοιάζουν εντελώς καινούργια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η Crystal Clear είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία σε υπηρεσίες ταπετσαρίας αυτοκινήτων. Καλύπτουμε πολλές υπηρεσίες σχετικές με την ταπετσαρία, όπως επισκευές του ουρανού του αυτοκινήτου. Ένας βυθισμένος ουρανός μπορεί να είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε ένα αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Όταν πρόκειται για θραύσματα και γρατζουνιές ή για σημεία με χαραγμένη βαφή που έχουν καταστρέψει το χρώμα του αυτοκινήτου, υπάρχουν δύο επιλογές – η μία είναι η ανακατασκευή της περιοχής, ενώ η άλλη είναι να γεμίσει η περιοχή με το χρώμα του κατασκευαστή. Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα, και ανάλογα με την έκταση των ζημιών, μπορούμε να σας επιστρέψουμε το αυτοκίνητο πίσω μέσα σε λίγες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Συνεργαζόμαστε με την γνωστή Αμερικάνικη εταιρεία μεμβρανών αυτοκινήτου Madico®. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση της άριστης ποιότητας μεμβρανών με σφραγίδα γνησιότητας της Madico®. Με την τοποθέτηση χορηγείται γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής και συνοδεύεται με πιστοποίηση για Κ.Τ.Ε.Ο. βάσει ISO 9001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η μέθοδος επισκευής PDR αναπτύχθηκε μετά από χρόνια έρευνας και δοκιμών στα αμαξώματα των αυτοκινήτων. Επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να χρειάζεται βάψιμο! Επισκευάζονται τα βαθουλώματα ιδίως από χαλάζι χωρίς στοκάρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Προστατεύει το αυτοκίνητο από τα πετραδάκια, τα έντομα και τη διάβρωση από τις κουτσουλιές, χαρίζοντας μοναδική εμφάνιση. Σε περίπτωση μικρό-χτυπήματος, πολύ εύκολα αντικαθιστούμε με καινούριο αυτοκόλλητο την συγκεκριμένη περιοχή. Τα αυτοκόλλητα από βινύλιο διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις καθώς και σε απομίμηση ανθρακονήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η νανοτεχνολογία είναι μια επιστήμη η οποία έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τις διαστάσεις των υλικών σε κλίμακα νανομέτρων και έχει αποδείξει τις εντυπωσιακές ιδιότητες που αποκτούν όταν οι διαστάσεις τους είναι μόνο λίγα νανόμετρα. Τα προϊόντα και οι εφαρμογές που παλαιότερα θα έμοιαζαν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι σήμερα εδώ για να κάνουμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στο σκάφος … πολύ ευκολότερη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ