Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό και την απολύμανση σαλονιών αυτοκινήτων. Σαλόνια από δέρμα, από ύφασμα ή αλκαντάρα, (καθίσματα, ουρανός, δάπεδο, χώρος αποσκευών κ.λ.π.).

Η καμπίνα του αυτοκινήτου μας είναι στην πραγματικότητα και ο χώρος που περνάμε την περισσότερη ώρα. Πέρα από την εμφάνιση είναι απαραίτητη και ιατρικά επιβαλλόμενη ο σωστός καθαρισμός και η σωστή απολύμανση του εν λόγω χώρου, καθώς έχει άμεση επιρροή και στην δική μας υγεία.

Στην Crystal Clear ο καθαρισμός και η ενυδάτωση του δέρματος είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά. Αναζωογονούμε τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου σας δίνοντας τους ξανά λάμψη και ζωντάνια.

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά προϊόντα αφαιρούμε σημάδια του χρόνου από τα δερμάτινα μέρη του αυτοκινήτου σας δίνοντας τους και πάλι ζωή!

Έχοντας 20ετή πείρα στον καθαρισμό του αυτοκινήτου και εξειδικευμένες γνώσεις περί της ευαισθησίας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του σαλονιού ενός αυτοκινήτου, καλούμαστε να διασφαλίσουμε την πλήρη υγιεινή του, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά προϊόντα με εντελώς ουδέτερο τρόπο.

Ο καθαρισμός αφαιρεί: καφέ, λάδια, σκόνη, λάσπες, τσίχλες, κιτρινίλα από τον καπνό του τσιγάρου, δυσάρεστες οσμές και οτιδήποτε άλλο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βρωμιά.

seat
Inside
inside

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!

Αποκλειστικές προσφορές, νέα και πολλά άλλα!