Βελτιώστε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με αυτοκόλλητα βινυλίου!

Τα αυτοκόλλητα βινυλίου έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνιση του οχήματός σας, αντί του βαψίματος.

Προστατεύει το αυτοκίνητο από τα πετραδάκια, τα έντομα και τη διάβρωση από τις κουτσουλιές, χαρίζοντας μοναδική εμφάνιση. Σε περίπτωση μικρό-χτυπήματος, πολύ εύκολα αντικαθιστούμε με καινούριο αυτοκόλλητο την συγκεκριμένη περιοχή.

Τα αυτοκόλλητα από βινύλιο διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις καθώς και σε απομίμηση ανθρακονήματος προσδίδοντας μοναδική εμφάνιση σε δύσκολα σημεία όπως ζάντες, κονσόλα κ.λ.π!

Η Crystal Clear συνεργάζεται μόνο με κορυφαίες εταιρίες για αυτοκόλλητα όπως η .


Προσοχή στις απομιμήσεις.

Τα αυτοκόλλητα από βινύλιο είναι πολύ ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία. Σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε στην αρχική κατάσταση το αυτοκίνητο σας, το αυτοκόλλητο αφαιρείται εύκολα χωρίς να χαλάει το χρώμα.

Δείτε το βίντεο

εγγραφειτε στο newsletter μασ


  εεπ, που πασ;

  Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα αριστερά, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  εεπ, που πασ;

  Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!


   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ