Άμεσα αποτελέσματα!

Οι άσχημες συνθήκες οδήγησης στο καθημερινό μποτιλιάρισμα και της μικρές αποστάσεις μετακίνησης δημιουργούν επικαθήσεις – κατάλοιπα στο εσωτερικό των κινητήρων, με αποτέλεσμα μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα να παρατηρείται πτώση της απόδοσης και αύξηση της κατανάλωσης καυσίμων.

Ο καθαρισμός του άνθρακα από τον κινητήρα (ξεκάπνισμα) επιτυγχάνεται με την χρήση ειδικής συσκευής, που παράγει Υδρογόνο και Οξυγόνο (HHO) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός.

Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 20 έως 40 λεπτά της ώρας, ανάλογα με το μέγεθος – κυβισμό του κινητήρα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Δεν ρυπαίνεται το περιβάλλον, δεν παράγονται επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία και τον εξοπλισμό αέρια ή χημικές ενώσεις.

Ο καθαρός κινητήρας βελτιώνει την καύση, άρα την οικονομία και την απόδοση του.

Δείτε το βίντεο

εγγραφειτε στο newsletter μασ


  εεπ, που πασ;

  Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα αριστερά, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  εεπ, που πασ;

  Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το e-mail σου στην φόρμα, ώστε να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές μας!


   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ